Pakketilbud | Trykprøvning & Energimærkning

Kontakt os via formular eller telefon, vi er altid klar med gratis og uforpligtende sparring og et godt tilbud på din kommende ejendom.

Bestiller du både Trykprøvning/blowerdoor test og Energimærkning og kan vi få lov til at udføre det på samme dag, tilbyder vi en god rabat.

Planlægger du at bygge nyt hus, måske er du allerede igang?

Hos Energiraadgiverne.dk hjælper vi med Trykprøvning og Energimærkning af nybyggeri samt uvildig rådgivning i alt vedr. energien i din bygning (bedrebolig rådgivning) – vi er din uvildige byggekonsulent, vi hjælper med at kontrollere tætheden af nybyggeri, lige fra parcelhuse og flerfamilieboliger til store erhvervs- og boligejendomme.

Selvbygger eller typehusfirma – vi hjælper ved alt nybyggeri

Uanset om du selv bygger eller bygger med et typehusfirma, så hjælper vi gerne med at teste og kontrollere det udførte arbejde, vi er altid uvildige og professionelle i vores blowerdoor tests og energimærkning.

Priser fra 6.900 kr. for de 2 dele.

Se alle priser i vores prisliste
Energimærkning af hus

  Kontakt os nu

  Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt til en snak omkring jeres krav og behov.

  Spørgsmål til energitilskudsordningenEnergirådgivningEnergimærkningAndet

  Trykprøvning (Blowerdoor Test)

  Få en tredjepart til at udføre Trykprøvning/Blowerdoor test

  Vi anbefaler altid at få en uvildig tredjepart til at udføre Trykprøvning / Blowerdoor test, da det har stor betydning for din kommende boligs indeklima og energiforbrug, at bygningen er lovmæssig tæt.

  Uanset om din håndværker/entreprenør eller typehusfirma, tilbyder at udføre Trykprøvning / Blowerdoor testen, er det en god idé at bruge en uvildig tredjepart som Energiraadgiverne.dk

  Energiraadgiverne.dk er på din side som bygherre og skulle bygningen mod forventning, ikke leve op til bygningsreglements krav om tæthed, kan du med vores testrapport afvise entreprenøren og bede ham om at udbedre utæthederne inden aflevering.

  Energimærke

  Energimærkning af din nye bolig

  En nybygget bolig skal altid energimærkes. Energimærkningen viser husets energimæssige tilstand og skal bekræfte, at huset lever op til energikravene i bygningsreglementet. Når et nybygget hus er færdigbygget, skal det færdigmeldes til kommunen, før du må flytte ind i det.

  Bygningsejers ansvar

  Det er boligens ejer, der sørger for at få en energikonsulent ud og energimærke huset. Energimærkningen skal vise, at huset lever op til energikravene i det nuværende Bygningsreglement. Hvis det ikke er tilfældet, vil kommunen kræve, at bygningsejer udbedrer de forhold i huset, der ikke lever op til kravene, og får udarbejdet et nyt, tilfredsstillende energimærke

  Flyt ikke ind før færdigmelding

  Når man færdigmelder sit byggeri til kommunen, skal energimærket vedlægges. Efterfølgende giver kommunen ibrugtagnings tilladelse.

  Hvis du flytter ind inden boligen er færdigmeldt, kan Kommunen bede dig om at flytte ud igen. I værste fald kan man blive politianmeldt og få en bøde.

  Certificeret og kontrolleret af Energistyrelsen

  Hos Energiraadgiverne.dk er vi certificerede energikonsulenter og kan hjælpe med energimærkning af alle typer huse og ejendomme. Vi er under årlig kontrolleret af Energistyrelsen og får løbende lavet ekstern kvalitetssikring af vores egne sager.

  Læs mere om Energimærkning  her

  Læs mere om energimærkning hos Energistyrelsen